+36 20 299 9897

A Czeizel Intézet Őssejtbankja

Nálunk a második az első!
Extra kedvezményt adunk a másodikként
vagy harmadikként született babáknak!*
  • Ha az első gyermekének már eltároltatta őssejtjeit, adja meg testvéreinek is ezt a lehetőséget, hiszen a levett köldökzsinórvér és szövet sejtjei 100%-os genetikai egyezést mutatnak gyermeke szervezetével. A kilökődés veszélye nélkül csak a tulajdonosánál használható a tárolt őssejtminta. Minél több minta áll rendelkezésre, annál több lehetőség rejlik azok felhasználásában.

  • Amennyiben az első babánál esetleg elmaradt vagy nem volt rá lehetősége, most ne hagyja ki! Ezzel nem csak születendő babájának biztosítja ezt a páratlan lehetőséget, hanem a család többi tagjának is, hiszen esetükben is jelentős az ilyen őssejtek befogadásának valószínűsége. Bővebben...
Abban az esetben történhet más személy őssejtjével a kezelés, ha a beteg családtag és a születendő gyermek kellő immunológiai hasonlóságot mutat, azaz a beteg személy be tudja fogadni a mintát. Minél közelebbi a rokon, annál nagyobb az esély a hasonlósághoz.

Azoknak a betegeknek, akik családtagjaitól származó, tárolt köldökzsinór-őssejtek állnak rendelkezésére, nagy eséllyel találnak megfelelő donort.

Továbbá azoknál a kezeléseknél, amit más személy őssejtjével végeznek, kétszer nagyobb az esély a betegségből való felépülésre, ha a beültetésre használt köldökzsinór-őssejtek családtagtól (testvértől), és nem idegen donortól származnak.
A kedvezmény igénybevételéhez NEM elvárt, hogy a család már rendelkezzen FH Biobankos szerződéssel!

A köldökzsinórvérből és a köldökzsinór-szövetből származó őssejtek megőrzése révén Ön hosszú távra gondoskodhat arról, hogy szerettei maximális mértékben részesülhessenek a regeneratív medicina nyújtotta lehetőségekből.

A Testvér-kedvezményes árakat kiszámolhatja Díjkalkulátorunk segítségével.

Megrendelem