+36 20 299 9897

A Czeizel Intézet Őssejtbankja

Bizalom Több száz szülő mellett Péter-Szabó Szilvia, Gönczi Gábor
és Istenes Bence is minket választott
Miért az FH BiobankBizalom

 

kapocs_zsoka_200_200

 

Kapócs Zsóka
színésznő

„Ma már annyira fejlett az orvostudomány, és ha csak egy kis esély is van, hogy bizonyos betegségek esetén segíteni tudok majd a picinek, vagy genetikai egyezőség esetén akár a leendő testvérének, magamnak vagy a páromnak, akkor mindenképpen megragadom a lehetőséget. Ezért nem volt kérdés, hogy levetessük-e a kisfiam köldökzsinórvérből kinyerhető őssejtjeit.”

szabo_zsofi_200_200 

 

Szabó Zsófi
műsorvezető

A kisfiam biztonsága a fogantatása pillanatától a legfontosabb volt számomra. A Czeizel intézetben pedig 100%-osan figyeltek ránk, míg Mendel a pocakomban volt és miután megszületett akkor is. Mindig segítőkészen és türelmesen álltak hozzánk, első babámat várva rengeteg hasznos tanácsot is kaptam.  Nem volt kérdés, hogy születése pillanatában az őssejtjét az FH Biobankban helyezzük el. A kisfiam tökéletesen egészséges, minden lehetséges szűrővizsgálaton részt veszünk, hiszen a prevenció nagyon fontos.


 szinetar_dora_250

 

Szinetár dóra
színésznő

Úgy gondoljuk, egy új kis életnek minden tőlünk telhetőt meg kell adnunk, hogy egészséges, és boldog emberré válhasson. Az őssejt-levétel egy csodálatos lehetőség, amivel nem csak neki, de adott esetben a többi szerettünknek is a segítségére lehetünk baj esetén, ez már ma is bizonyított tény. Hosszú távon pedig ki tudja még hova fejlődik az orvostudomány. De addig is a Future Health Biobankban tökéletes biztonságban tudjuk ezt a hatalmas értéket, a Czeizel Intézet munkatársainak pedig igazi hálával tartozunk az irántunk mutatott kedvességért, és empátiáért, ahogy a szülés óta odafigyelnek ránk, és Benjaminra.

 dobo_agi_327

Dobó Ági
influencer, vlogger

Az őssejtmegőrzés számunkra nem volt kérdés. Tudtuk, hogy ha lehetőségünk van rá, akkor élnünk kell vele, ezáltal esélyt adva a gyermekeink gyógyulására szükség esetén. 

 horvath_eva_2_204

 

Horváth Éva
műsorvezető, szépségkirálynő

Mondanom sem kell a kisfiam egészsége mindennél fontosabb számomra. Az őssejtek gyógyító hatásáról azonban előtte nem sok mindent tudtam és emiatt egy kicsit szkeptikus is voltam. A Czeizel Intézet munkatársai azonban minden kérdésemet megválaszolták, így végül nem volt számomra kérdéses, hogy mi is megőrizzük az őssejtjeinket. Innen pedig már minden egyszerűen zajlott, a szülés után tárcsáztuk az adott telefonszámot és Kristóf őssejtjeiért már jöttek is a kórházba. Óriási megnyugvást ad nekem, hogy az őssejtek már biztonságban vannak, habár bízom benne soha nem lesz rájuk szükségünk :) 

 peter-szabo-szilvia_200

 

Péter-Szabó Szilvia
énekesnő

Az őssejtek levételére egyetlen alkalmunk van: a születés pillanata. Ezt érdemes megragadnunk, amennyiben módunkban áll, egy nyugodtabb jövőért. Nagyon hálás vagyok a Future Health Biobank munkatársainak, akikben egy kedves, odafigyelő, hozzáértő szakorvosi csapatot ismertem meg, és megnyugtat, hogy az őssejt-levétel az ő segítségükkel történt.

 gonczi_gabor_214

 

Gönczi Gábor
műsorvezető

Mi levetettük a köldökzsinórvért, hiszen már most bizonyos, hogy mennyi mindenre jó, ráadásul évről-évre rengeteget fejlődik a tudomány. Lehet, hogy nemsokára ebben lesz az örök élet kulcsa.

istenes_bence_200 

 

Istenes Bence
műsorvezető

A legjobbat szeretnénk a kisfiunknak, így mindenképpen szerettük volna levetetni az őssejtjeit. Rengeteg kérdőjel volt bennünk ezzel kapcsolatban, de a Czeizel Intézetben az összes kérdésünkre részletes választ kaptunk, végtelen türelemmel álltak hozzánk, köszönet érte!

 g-edina_301

Gombos Edina
műsorvezető

Párommal sokat gondolkodtunk, melyik cégre bízzuk gyermekünk köldökzsinór-őssejtjeinek megőrzését. A babavárás alatt a Czeizel Professzor nevével fémjelzett Magzati Diagnosztikai Központ korszerű és mindenre kiterjedő várandósgondozási programjában vettünk részt, ezért kézenfekvő volt, hogy a Központ partnereként működő FH Biobankhoz forduljunk őssejtmegőrzésért. Az FH Biobank munkatársaitól minden kérdésünkre szakszerű választ kaptunk, és azt is megtudtuk, hogy a Biobankot II. Erzsébet angol királynő is kitüntette! Most már mi is bátran ajánljuk az FH Biobankot minden családnak! Szolgáltatásuk tényleg királyi színvonalú!

 

Hajdu B. István
műsorvezető

Szülőként gyermekünknek a legjobbat szeretnénk nyújtani mindenben. Az FH Biobank több mint egy évtizedes múltja, kiemelkedő hatósági akkreditációi, a minták tárolására vállalt pénzügyi garancia és a cég munkatársai által tanúsított precíz és figyelmes ügyintézés meggyőzött arról, hogy újszülött babánk köldökzsinór őssejtjei a lehető legjobb kezekben lesznek az FH Biobank laboratóriumában az elkövetkező évtizedek során.


szalay_andrea_kisfia_200_274 

 

Tóthné Szalay Andrea 

Kisfiunk,Tóth Norbert Dániel 2014. augusztus 30-án született,egészségesen.
Minden segítséget ezúton is köszönünk!

udavarhelyi_almadi_maja_200_289_01 

 

Almádi Zsuzsanna

Nagy izgalommal mentünk a szerződést aláírni, sok kérdés cikázott a fejünkben. De a szettet tartalmazó doboz átvételekor kapott részletes tájékoztatás és a hölgy közvetlensége, nyitottsága, csak fokozta bennünk az érzést, hogy jól döntöttünk. A bemutató dobozból, mindent kipakolt és elmondta, mit kell róla tudni. Minden kérdésre választ kaptunk, anélkül, hogy feltettük volna. :) Kislányunk születése napján miután levették a mintákat, hívtuk a megadott számot és rövidesen, egy intelligens, kedves úr kopogtatott a kórterem ajtaján, akinek még arra is kiterjedt a figyelme, hogy megkérdezze, bejöhet-e, mert ha etet épp valamelyikünk, akkor azt kivárja a folyosón. Gratulált, elmondta, hogy ő jött a dobozért, majd fogta és Jó egészséget kívánva elhagyta a szobát. Igen, ez szolgáltatás! Nagyon jó, hogy kis országunkban is vannak ilyen cégek, akik nagy hangsúlyt fektetnek, az ügyfelekkel való kapcsolattartás fontossáágára. Még egyszer köszönjük, és bízunk benne, hogy a mintákra sosem lesz szükségünk!

 olah_genoveva_267

 

Oláh Genovéva és Flóra baba

Kedves FH Biobank!

Nagyon köszönjük a gyors és precíz munkát, a profi és kedves hozzáállást!
Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal! Legközelebb is Önöket választjuk!

Még1x köszönjük!

 zalan_es_eniko_267

 

Enikő

Amikor születendő kisfiunk köldökzsinór vérének levétele mellett döntöttünk, nem kellett sokáig keresnünk a minden szempontból kielégítő ajánlatot, hamar rátaláltunk az FHBiobankra, Biztosak vagyunk benne, hogy náluk biztonságban tudhatjuk Zalán őssejtjeit, és a kistestvér születésénél is őket fogjuk választani. Örülünk, hogy velük együtt tettünk valami igazán fontosat gyermekünk jövőéért, egészségéért.

 gabriella-tamas_zalanka_242

Gabriella, Tamás és a kis Zalán:

Köszönetet szeretnénk mondani a Biobanknak! Mindig kedvesen fogadtak a kollégák! Minden kérdésünkre kielégítő és körültekintő választ kaptunk.

Plusz még kedvezményt is kaptunk, amiért a DNS vizsgálatot is a klinikán végeztettük el. A szülés után is györsan jöttek a mintákért, amit szintén nagyon köszönünk.

További sok sikert, köszönettel: Gabriella, Tamás, és a kis jövevény, Zalánunk!