+36 20 299 9897

A Czeizel Intézet Őssejtbankja

Miért az FH BiobankFH Garancia Társaság

kep_306x490px_4_490Mintája biztonságban van, mindig

Sokszor nem lehet megjósolni, mit tartogat számunkra a jövő, de szeretnénk, ha tudná, hogy mi a FH Biobanknál előrelátó lépéseket tettünk, hogy gyermeke köldökzsinórvér mintája folytonos biztonságban legyen, bármi is történjen cégünkkel.


Egy biztosítás a jövőért

Bár igen valószínűtlen, hogy a Future Health Biobanknak bármikor pénzügyi gondokkal kelljen szembenéznie, fontosnak tartjuk, hogy legyen tervünk a nem várt helyzetekre is. Ezért intézkedéseket tettünk egy olyan rendszer létrehozására, mely garantálja gyermeke mintájának hosszú távú tárolását, még akkor is, ha a FH Biobank működése valaha megszűnne.


 A Future Health Garancia Társaság

Szervezetünk pénzügyileg független tagját, a Future Health Garancia Társaságot (FHGC), arra az esetre hoztuk létre, ha a FH Biobank valaha fizetésképtelenné válna. Az FHGC lehetővé teszi, hogy még ilyen esetben is, minden nálunk tárolt minta teljes védelem alatt maradjon.

Ennek biztosításához, az Ön tárolási díjának egy részét egyszerűen átutaljuk az FHGC részére. Ezáltal egy biztonsági alapot hozunk létre, mely - ha kell – felhasználható gyermeke mintája folyamatos tárolásának biztosításához egy másik egyesült királyságbeli létesítményben, amellyel mi e célból szerződést kötöttünk. Ez a létesítmény is rendelkezik a Humán Szövet Hatóság teljeskörű engedélyével, és adott esetben átveszik az Ön mintáját a szerződésben meghatározott tárolási időszak hátralevő részére.

 

Biztos kezekben gyermeke köldökzsinórvér-mintájának jövője!